Voor werkgevers

OntdekdezorgBrabant bevat alle informatie over leren en werken in zorg en welzijn voor Brabantse zij-instromers, herintreders, scholieren en andere geïnteresseerden. Werkzoekenden vinden vacatures en organisaties op BrabantZorg.Net, dé vacaturesite voor zorg en welzijn in Noord-Brabant.

Initiatief van Transvorm

OntdekdezorgBrabant is een initiatief van Transvorm, het samenwerkingsverband van werkgevers in zorg en welzijn in Noord-Brabant. Aangesloten werkgevers plaatsen hun vacatures en wervingsactiviteiten op BrabantZorg.Net. Die wervingsactiviteiten kunnen ook op OntdekdezorgBrabant worden geplaatst.

De activiteiten van jouw organisatie plaats je via het contentmanagementsysteem van BrabantZorg.Net. Je klikt dan het vinkje 'OntdekdezorgBrabant' aan.

Nog niet aangesloten? Kijk op Transvorm.org voor de voorwaarden.

Hulp nodig?

Ben je aangesloten bij Transvorm en heb je hulp nodig bij het invoeren van activiteiten? Mail: brabantzorgnet@transvorm.org.

Toolkit Ontdekdezorg. Zoals we dat in Brabant doen

Er is een toolkit met materialen beschikbaar om met jouw wervingsactiviteiten aan te sluiten bij de Brabantbrede wervingscampagne 'Ontdekdezorg. Zoals we dat in Brabant' doen. Download de toolkit van de campagne.

Deel via social media