Voor werkgevers

OntdekdezorgBrabant bevat alle informatie over leren en werken in zorg en welzijn voor Brabantse zij-instromers, herintreders, scholieren en andere geïnteresseerden.

'Ontdekdezorg. Zoals we dat in Brabant doen'

Deze wervingscampagne vertelt de échte verhalen van Brabantse zorg- en welzijnsmedewerkers. Van zorgtechnoloog tot wooncoach beschermd wonen en van verpleegkundige tot muziektherapeut. De campagne is te zien op diverse social media en Indebuurt.nl en wijst herintreders en zij-instromers door naar de campagnewebsite. Hier vinden ze naast de portretverhalen van de Brabantse zorgambassadeurs ook informatie over hoe ze de eerste stap kunnen zetten naar een opleiding of baan in onze sector.

Zet de campagne zelf in met de toolkit

Maak gebruik van de toolbox voor Brabantse werkgevers in zorg en welzijn om de wervingscampagne bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Hoe zet je de materialen in?

  • Gebruik de kant en klare berichten uit de toolkit.
  • Of herschrijf de berichten zodat ze helemaal bij jouw organisatie passen.
  • Gebruik de posters voor zaken die je onder de aandacht wil brengen.
  • Wijs je medewerkers via een bericht op intranet op de campagne.
  • Volg en like de socialmediakanalen van OntdekdezorgBrabant: Facebook, Instagram, TikTok en YouTube.

Initiatief van Transvorm

OntdekdezorgBrabant is een initiatief van Transvorm, het regionaal samenwerkingsverband van ruim 300 werkgevers in zorg en welzijn in Noord-Brabant. Samen met de aangesloten organisaties werkt Transvorm aan een toekomstbestendige arbeidsmarkt waar mensen graag willen werken en blijven werken.

Interesse om aan te sluiten? Kijk op Transvorm.org voor de voorwaarden.