Verkorte leerwerktrajecten

Wil jij switchen naar zorg en welzijn? En wil je zo snel mogelijk aan de slag? Er is in Noord-Brabant veel keuze in verkorte leerwerktrajecten. Zo ben jij sneller in het bezit van de juiste diploma's, en kun je gelijk werken in de functie die bij jou past. We zetten een paar opties voor je op een rij.

studeren

Informeer bij de organisaties zelf

Er zijn organisaties waar je een verkort zij-instroomtraject of maatwerkprogramma kan volgen. Informeer daarom vooral bij de zorg- en welzijnsorganisaties zelf wat de mogelijkheden zijn voor zij-instromers of stuur een open sollicitatie.

SwitchZ

Werken in de ouderenzorg? In het SwitchZ-traject volg je een verkorte mbo- zorgopleiding niveau 3 of 4 op maat, waarin je vanaf dag één werken en leren combineert. De opleiding wordt gegeven door een erkende onderwijsinstelling. De deelnemende zorgorganisaties zijn Mijzo, Park Zuiderhout, De Wever, oktober en Thebe.

Neem contact op

Het is veel informatie, en er zijn veel dingen mogelijk. Ben je de draad even kwijt? Of wil je liever persoonlijk contact om de mogelijkheden te bespreken? Neem contact op met het Ontdekdezorg Contactpunt, en maak een afspraak! We denken graag met je mee.

Deel via social media