Beschrijving..

Heb jij altijd al in de zorg willen werken? Van 14 tot 19 maart 2022 wordt de landelijke ''Ontdekdezorg week'' georganiseerd. Wij als Lunet organiseren deze week diverse activiteiten om jou kennis te laten maken met de Gehandicaptenzorg. Wellicht zit je echt nog in de oriëntatiefase en ben je gewoon benieuwd wat dat werken in de gehandicaptenzorg nu precies inhoudt, of ben je al wat verder in het proces en heb je vragen over de opleidingstrajecten die wij aanbieden. Met de activiteiten die wij aanbieden hopen we voor ieder wat wils te bieden. Meld je aan voor de activiteit die het best bij jou past. Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor meerdere activiteiten. Wij zijn heel benieuwd naar jou en hopen snel kennis te maken! 

Woensdag 16 maart: Online Oriëntatiemarkt

Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je graag meer over het werk binnen de gehandicaptenzorg.   

  • Wie is onze doelgroep?  

  • Wat voor werklocaties zijn er?  

  • Wat houdt het werk in?  

  • Wat maakt het werk nu zo leuk?  

  • Wat zijn de opleidingsmogelijkheden bij Lunet?   

Allemaal vragen die tijdens de bijeenkomst aan bod komen. Natuurlijk is er ook ruimschoots de tijd om al jouw vragen te stellen. Dus heb jij interesse in een leer-werktraject op MBO 3 of 4 niveau en wil je je graag verder oriënteren binnen de gehandicaptenzorg? Meld je nu aan voor een van de bijeenkomsten.  

De oriëntatiemarkt is momenteel digitaal. Wanneer je je aanmeldt ontvang je van ons een link waarmee je kunt inloggen voor de bijeenkomst. Vind je het leuk om een kijkje te nemen op een van onze locaties? Meld je dan ook aan voor een van onze rondleidingen. 

Datum en tijd

  • 16 maart 2022 van 19:30 - 20:30 uur (verlopen)

Deelnemers

  • minimaal 5

Dit evenement is verlopen