Beschrijving..

Heb jij altijd al in de zorg willen werken? Van 14 tot 19 maart 2022 wordt de landelijke ''Ontdekdezorg week'' georganiseerd. Wij als Lunet organiseren deze week diverse activiteiten om jou kennis te laten maken met de Gehandicaptenzorg. Wellicht zit je echt nog in de oriëntatiefase en ben je gewoon benieuwd wat dat werken in de gehandicaptenzorg nu precies inhoudt, of ben je al wat verder in het proces en heb je vragen over de opleidingstrajecten die wij aanbieden. Met de activiteiten die wij aanbieden hopen we voor ieder wat wils te bieden. Meld je aan voor de activiteit die het best bij jou past. Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor meerdere activiteiten. Wij zijn heel benieuwd naar jou en hopen snel kennis te maken! 

Dinsdag 15 maart: Rondleiding Woonpark de Donksbergen

Altijd al benieuwd geweest hoe zo'n woonpark er nu uitziet? Eigenlijk is het een dorp op zich, met woningen, werk en allerhande faciliteiten. Maar je krijgt natuurlijk een veel beter beeld wanneer je het met eigen ogen kunt zien en beleven. Op maandag 14 maart organiseren we een rondleiding op woonpark de Donksbergen in Duizel (omgeving Eersel). Terwijl we wandelen over het park kun je sfeer proeven en komen alle facetten aan bod, ook is er uiteraard ruimte voor vragen. 

We starten de rondleiding om 16.00 uur bij ''de flat''. De locatie van dit gebouw vind je op de plattegrond bij de parkeerplaats. Zorg jij voor goede wandelschoenen en een zonnetje, dan zorgen wij voor de rest. Meld je snel aan en dan zien we elkaar de 15e! 

Datum en tijd

  • 12 oktober 2022 van 16:00 - 17:00 uur (verlopen)
  • 14 december 2022 van 16:00 - 17:00 uur (verlopen)

Deelnemers

  • minimaal 5

Dit evenement is verlopen