Jeugdbescherming Brabant logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Jeugdbescherming Brabant werkt met liefde en lef

Wij zijn Jeugdbescherming Brabant. Wij werken met liefde en lef aan het veilig laten opgroeien van kinderen. Samen met de mensen in en om de thuissituatie van een kind kiezen we voor de beste aanpak. Jaarlijks helpen we ongeveer 5000 kinderen, jongeren en ouders. Dit doen we in heel Brabant vanuit onze vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Helmond, Roosendaal en Tilburg. Samen met zo’n 400 bevlogen collega’s die zonder twijfel kiezen voor de veiligheid van het kind.

Samen veilig

Een kind dat hulp nodig heeft om veilig op te groeien, staat nooit alleen. Jeugdbescherming Brabant voelt zich verbonden met de toekomst van dat kind. Wij staan voor veiligheid in het gezin en voor samenwerking met de mensen in en rondom de thuissituatie. Iedere dag weer kan vertrouwt worden op onze alertheid, zorg en aandacht. Samen veilig, twee woorden waarmee we een wereld van verschil maken.... Meer informatie over Jeugdbescherming Brabant? Ga naar www.jeugdbeschermingbrabant.nl

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Service Bureau

Jeugdbescherming Noordoost-Brabant

Jeugdbescherming West-Brabant

Jeugdbescherming Zuidoost-Brabant

Jeugdbescherming Midden-Brabant

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Waarom werken bij Jeugdbescherming Brabant?

  • Met liefde en lef werken aan het veilig laten opgroeien van kinderen.
  • Prima salaris, conform CAO Jeugdzorg.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Interessant intern scholingsprogramma.
  • Inhoudelijk uitdagend werk bij een maatschappelijke stichting.

Meer informatie over werken bij Jeugdbescherming Brabant?

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Regelmatig bieden we, bij Jeugdbescherming Brabant, stageplaatsen aan. Onder verantwoordelijkheid van een ervaren jeugdzorgwerker maken stagiaires kennis met ons werk(veld) en gaan zij zelf aan de slag.

HBO-studenten van de studierichtingen SPH, Pedagogiek en MWD zijn welkom. Als er stageplaatsen beschikbaar zijn, vind je ze op onze werken bij website. 

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Jeugdbescherming Brabant zoekt soms vrijwilligers. Bijvoorbeeld om kinderen te vervoeren die niet meer thuis wonen en een omgangsregeling hebben met hun ouders.

Kijk op onze website of we op dit moment mogelijkheden hebben.