De MARQ logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De MARQ is gespecialiseerd in geriatrische revalidatie en behandeling van mensen die meerdere ziektebeelden tegelijk hebben, waardoor ze laag belastbaar zijn voor wat betreft trainen en opnieuw aanleren van handelingen.
Samen met de revalidant én zijn naasten werkt het multidisciplinair team hard aan het realiseren van individuele revalidatiedoelen. Alles is erop gericht dat de revalidant weer zo zelfstandig mogelijk kan functioneren in zijn eigen omgeving.
Binnen de MARQ zijn er 119 plaatsen voor klinische revalidatie en een klein aantal plaatsen voor ambulante revalidatie beschikbaar. Er zijn circa 140 medewerkers werkzaam, verdeeld over zes locaties in Breda, Etten-Leur en Zevenbergen.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De MARQ

Breda Langendijk

Breda Leuvenaarstraat

Etten-Leur

Zevenbergen

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De MARQ is een nieuwe organisatie, die vanaf  1 oktober 2017 volledig van start is gegaan.  Met veel enthousiasme wordt er in multidisciplinaire teams gewerkt aan het realiseren van individuele revalidatiedoelen van de revalidant.. Een goede samenwerking tussen artsen, behandelaren en verplegend en verzorgend personeel is daarbij essentieel. Er wordt gewerkt in taakvolwassen teams, waarbij zelfstandigheid, een positieve werkhouding en eigen initiatief van alle collega’s wordt gevraagd én gewaardeerd. Hierin wil De MARQ graag vernieuwend zijn, en daarbij de optimale werkomstandigheden creëren. De MARQ maakt meer mogelijk, niet alleen voor revalidanten maar zeker ook voor haar medewerkers.

Contactpersoon