Werken in zorg en welzijn biedt meer dan je denkt. Op ontdekdezorgbrabant.nl ontdek je hoeveel meer. Op BrabantZorg.Net vind je vacatures op alle niveaus, in alle denkbare functies. Of je nou in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, thuiszorg of in een ziekenhuis wilt werken.

Vacatures vind je op BrabantZorg.Net

Check je mogelijkheden in zorg en welzijn

Je bent misschien afgestudeerd als verzorgende of verpleegkundige, maar je wilt je blijven ontwikkelen. Ben je toe aan een volgende stap?

Twijfel? 

Weet je nog niet waar je heen wilt? Of wil je wel eens verder kijken? Een gesprek kan je verder brengen. We zitten bij het Ik Zorg. Contactpunt voor je klaar. 

Kennismaken met organisaties in zorg en welzijn

Drink eens koffie bij een organisatie bij jou in de buurt. Of bezoek een meet & greet. In de activiteitenkalender  vind je de plaatsen en data. 

Kies de baan die bij je past. In de buurt.

Als je al precies weet wat je wilt is BrabantZorg.Net dé vacaturesite voor banen in zorg en welzijn in Brabant. Duizenden vacatures staan voor je klaar. Up to date, in de buurt en iedere dag vernieuwd.  

Makkelijk zoeken

Om het je makkelijk te maken maakten we verzamelpagina’s van vacatures:

Waarom werken in de zorg?

Heb je inspiratie nodig bij je keuze voor een werkveld of functie? Bekijk verhalen uit de praktijk 

Nog geen opleiding maar wel interesse? 

Denk je erover om een opleiding te volgen of aan de slag te gaan in zorg en welzijn? Maar wil je eerst checken of het bij jou past? 

Met het programma 'Past de zorg bij jou?' in het Transvorm Talent Center onderzoek je waar je goed in bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Je krijgt voorbeelden van taken en beroepen die bij jou passen. Ook krijg je tips die je op weg helpen bij het rondkijken in zorg en welzijn.

Start 'Past de zorg bij jou?'

Studie kiezen?

Wil je een opleiding volgen in zorg en welzijn? Bekijk het overzicht van opleidingen. Bezoek een open dag en maak kennis met docenten en studenten en proef de sfeer van de opleiding.

Werken en leren tegelijk?

Zoek je een combinatie van een baan en een opleiding, dan is een opleidingsplaats met een combinatie van werken en leren misschien iets voor jou.

Kortom

Wij hebben wat jij zoekt!